Genís Roca.Ponent “La Web2.0 una oportunitat per a professionals” Curs Eines 2.0 Manresa

genis-roca

Genís Roca confirmat com a ponent el dia 18 de Març amb el tema “La web2.0 una oportunitat per professionals” per com  incorporar les eines web 2.0 a l’activitat professional perquè això signifiqui obrir les portes a millorar i potenciar l’activitat actual i fonamentar l’activitat futura.
També tractarà sobre:
La utilitat de les eines web 2.0 per a Professionals i Pimes
Les eines 2.0, un canvi tecnològic?  social? d’actitud?
Professionals i Identitat digital. Com posicionar la meva identitat.
Compartir vs. Competir entre professionals amb les eines 2.0
Noves formes de relació amb els clients, proveïdors i altres professionals
Explicació d’algunes eines concretes  i com utilitzar-les com a professional.

El vaig conèixer a iCities, a les primeres jornades sobre Blocs, e-government i Participació digital, a la Villa de Candelaria, Tenerife. El seu discurs es clar i contundent  tocant de peus a terra. En temes de 2.0, posa la sensatesa i el sentit comú, on altres farien volar coloms. Per això mateix són importants les seves opinions per adequar les oportunitats reals del fenomen 2.0 relacionats amb la nostra professió.

És soci director de RocaSalvatella, empresa de consultoria estratègica sobre els usos i les lògiques de les xarxes en empreses i organitzacions. Ha estat director general d’Infonomia, la xarxa degana d’innovació amb més de 17.000 afiliats dedicada amb els seus esdeveniments, edicions i consultoria a identificar, analitzar i explicar els factors que transformaran les organitzacions i la societat. Anteriorment fou gerent de les iniciatives a Internet de l’Universitat Oberta de Catalunya que es va posicionar entre les 50 webs més visitades d’Espanya per l’impuls de múltiples iniciatives digitals de divulgació científica i cultural. A més va ser el responsable de tots els serveis universitaris no acadèmics (gestionant un col·lectiu de més de 110.000 persones a 52 països) i adjunt a la gerència per impulsar un canvi en el model de gestió, definint el mapa de processos i indicadors de l’organització i promovent els estàndards EFQM de qualitat. Va iniciar la seva activitat professional el 1991 en l’Universitat Autònoma de Barcelona on fou responsable de l’Àrea de Microinformàtica fins a la seva incorporació a l’UOC com a director de la Informàtica de Gestió.

Llicenciat en Història per l’Universitat Autònoma de Barcelona, especialitat Arqueologia, i MBA per ESADE, ha estat professor de Models de presència a la xarxa i de Nous models de negoci en diferents masters. Ha format part de diferents consells d’administració i ha estat gerent i vicepresident de la Xarxa Virtual de Consum, una cooperativa virtual de consum amb més de 30.000 socis.

Està especialment interessat en els models de presència a Internet, tant per a persones com per a empreses i institucions, així com en l’anàlisi i difusió de les causes i conseqüències que hi ha al voltant de la denominada web 2.0.

Anar al Bloc de Genís Roca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s