Novembre 2008.Genís Roca. Primer ponent.

genis-rocaEl dia 25 de Novembre i sota el títol de:”La web 2.0 una oportunitat per professionals, una oportunitat pels arquitectesGenís Roca serà l’encarregat de desenvolupar aquest tema.

El vaig conèixer a iCities, a les primeres jornades sobre Blocs, e-government i Participació digital, a la Villa de Candelaria, Tenerife. El seu discurs es clar i contundent  tocant de peus a terra. No fa volar coloms sobre el fenomen 2.0. Al contrari, posa la sensatesa i el sentit comú, on altres farien volar coloms. Per això mateix són importants les seves opinions per adequar les oportunitats reals del fenomen 2.0 relacionats amb la nostra professió.

És especialista en les lògiques socials de l’anomenada Web 2.0 i en incorporar la xarxa i les tecnologies a l’estratègia de les organitzacions.

Ha estat director general de Infonomia, la xarxa degana d’innovació amb més de 19.000 afiliats dedicada amb els seus esdeveniments, edicions i consultoria a identificar, analitzar i explicar els factors que transformaran les organitzacions i la societat. Anteriorment va ser gerent de les iniciatives a Internet de la Universitat Oberta de Catalunya la qual va posicionar entre les 50 webs més visitades d’Espanya mitjançant l’impuls de múltiples iniciatives digitals de divulgació científica i cultural. També va ser el responsable de tots els serveis universitaris no acadèmics (gestionant un col·lectiu de més de 110.000 persones a 52 països) i adjunt a la gerència per a impulsar un canvi en el model de gestió, definint el mapa de processos i indicadors de l’organització i promovent els estàndards EFQM de qualitat. Va iniciar la seva activitat professional el 1991 a la Universitat Autònoma de Barcelona on va ser responsable de l’Àrea de Microinformàtica fins a la seva incorporació a la UOC com a director de la Informàtica de Gestió.

Podeu visitar el bloc de Genis Roca en aquest enllaç.

Entrades relacionades:Programa curs eines web 2.0 per a arquitectes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s